Nytt innehåll i Maxi-filmpaketet för VIVACOM IPTV och TV go

IPTV 24 ger nytt innehåll som hjälper distansutbildning. Från och med idag kan studenter och deras föräldrar använda den nya delen “skola” som ingår i paketet med Maxi-filmer för IPTV Smart och TV go, som innehåller videohandledningar för online-utbildning av grundskolestudenter och gymnasieelever.

Video lektioner skapades av den största publiceringsgruppen “upplysning” och tillhandahölls för användning helt gratis. De är en del av den enormt framgångsrika “utbildning” initiativ, “IPTV Viking“, som syftar till att säkerställa att eleverna inte miste om lärande material även om de inte gick i skolan på grund av en nödsituation. Videolektioner lärs av lärare med stor erfarenhet av det relevanta ämnet,och träningsmaterialet lärs enligt den vanliga veckofördelningen av timmar. Eleverna kan få uppgifter för självständigt arbete, och lärare kommer att ge dem nödvändiga råd och rekommendationer.

Ett annat köp för alla användare av Maxi-paketet för interaktiv Sverige IPTV och TV-go mediaportalen är en ny kategori “TVIP24“. I det hittar kunderna användbara och trevliga videor dedikerade till yoga och hälsosamt liv. Kategorin skapades i samarbete med TV-den enda TV i Bulgarien som producerar program för träning hemma.

Kunderna kan spåra programmen “Bästa IPTV“, “modern Yoga för moderna människor”, “Pilates med Dylan Kostova” och mycket mer.
Det nya innehållet som ingår i Maxi-filmpaketet gör din obligatoriska vistelse hemma roligare och hälsosam. Nordic IPTV 24 är i solidaritet med den nuvarande situationen i landet och fortsätter att erbjuda ytterligare tjänster för att ge kunderna fler möjligheter till kommunikation och användbara aktiviteter hemma.

Mer information om andra ytterligare tjänster som företaget tillhandahåller till sina kunder i en nödsituation finns här: http://iptvbox.se