Mass Gainer vs vassleprotein: vet skillnaden mellan dem?

Det slumpmässiga killen du träffade i gymmet igår berättade om fördelarna med massa Snorbilligt men att vara i Fitness världen för lite länge nu och läsa MyFitFuel Bloggar ganska ofta, hävdade du att vassleprotein är bäst. Men till hans fördel, ser han större än du och så du trodde att du ska gå tillbaka och ompröva dina åsikter. Tja, det är bra att du är här. Låt oss revidera alla de saker vi visste om Whey protein och massa vinnare plus jag kommer att berätta vem vinnaren är när det är-Mass Gainer vs Whey protein. Fortsätt, Läs nedan –

Vassleprotein

I ett nötskal, vassleprotein erhålls som en biprodukt i mjölk bearbetning/ost tillverkningsindustrin. Infact, vassleprotein är den renaste formen av protein som finns. Det smälter lätt och sedan blir snabbt släpps ut i blodomloppet.

Ett vassleproteintillskott innehåller vanligtvis några gram kolhydrater och fetter. På grundval av proteinhalten klassificeras vassleproteiner i följande kategorier (ordnade i fallande ordning efter deras proteinhalt) – vassleproteinisolat, vassleproteinkoncentrat och vassleproteinblandning.
Varför ska du ta vassleprotein?

För att sammanfatta det snabbt, vassleprotein är ett Tidstestat tillägg som inte bara gynnar kroppsbyggare och idrottare men också genomsnittliga gym publiken som bara vill hålla sig frisk. Det hjälper bodybuilders uppnå sin sanna potential genom att tanka upp sina muskler och öka uthållighet och uthållighet.

Likaså hjälper det varje Genomsnittligt gym Joe att minska vikt och bränna fett genom att förbättra mättnad. Dessutom fungerar det också som en energikälla och hjälper varje individ att amp upp sitt dagliga proteinintag.