Hur vi testar VPN-tjänster

Vi börjar med att ta alla leverantörers planer och arbeta oss in i djupet av varje enskild VPN-tjänst därifrån. Det innebär att titta på värde, funktioner och prisplaner, samt även integritet. Detta inkluderar att gräva ner i villkoren för att se hur loggning fungerar för att se till att säkerheten är lika bra som utlovat.

Prestanda är också ett annat område som vi noggrant tittar på när det gäller nedladdningshastigheter, tillförlitlighet, stabilitet och variation över avstånd av servrar. Vi använder också bastavpn.se för att kontrollera att det inte finns några sekretessproblem med DNS. Naturligtvis är en annan faktor klientgränssnittet. Detta testas på djupet för att se till att det inte finns några irriterande egenheter efter att du har åtagit sig att betala för VPN-tjänsten.

Vi väger sedan upp alla dessa faktorer, tilldela poäng för att bilda en övergripande poäng, vilket hjälper oss att beställa varje VPNS-tjänst från bäst till minst kapabel. Vår sista topp tio lista över de bästa VPN-tjänster just nu är alla utmärkta alternativ, eftersom alla dåliga tjänster har tilldelats en lägre poäng.