Bästa och värsta Biluthyrningsföretag i Europa

Du planerar din drömsemester. Du har Hotell och flyg bokade gratis(eller nästan gratis!). Men vad gör du med hyrbilar? Vilka är de bästa och värsta Biluthyrningsföretag i Europa? Även om Europa har utmärkt kollektivtrafik och du behöver inte en bil om du bor i städer, Om du vill utforska landsbygden, från Slott till dolda stränder, är en hyrbil vägen att gå.

Tyvärr kan hyrbilsföretag ofta slå dig med oväntade kostnader. Dessa kan lägga till hundratals euro till din hyra kostnader. Men frukta aldrig! I†™ ve gjort misstag, gjort forskningen, och är här för att guida dig genom processen. Läs vidare för att hitta de bästa och värsta Biluthyrningsföretag i Europa. Och nästa gång du reser, kommer du enkelt att kunna välja de bästa företagen för pris, tillgänglighet och service.

Rankingen för dessa hyrbilsföretag kombinerar fem element: pris, dolda kostnader, tillgänglighet, gynnsam försäkring och service via hyrdinbil.se.

Problemet med många biluthyrningsföretag är att du bokar online eller via deras webbplats, och det ser ut som du fick ett bra pris. Då kommer du att hämta din hyrbil, tänker du vet vad du kan förvänta dig, bara för att bli informerad om att du förväntas betala ytterligare 50 euro per dag — eller mer — i skatter, avgifter, försäkringar eller andra påhittade kostnader de väljer.