10 steg för att starta en frilansande verksamhet medan du arbetar heltid

Med över 54 000 000 amerikaner väljer att avstå från traditionella karriärer och starta en frilans företag som ger dem mer flexibilitet för att skapa en livsstil de älskar, vi ser en oöverträffad förändring i hur företag fungerar runt om i världen.

Anställa frilansare blir inte bara mer acceptabelt, men mer attraktivt för många företag. Detta skapar en otrolig möjlighet för människor med användbara färdigheter för att starta en frilans företag på sidan, och så småningom växa som till en hållbar egenföretagare karriär. Det är precis vad jag har gjort med mitt innehåll marknadsföring konsultverksamhet.

Färre skatter, lägre personalrelaterade kostnader, ingen sjukvård, mindre kontorsutrymme, listan fortsätter. Dessa är bara en handfull av anledningarna till att många företag söker frilansare författare, designers, marknadsförare och utvecklare för att hjälpa till att odla sina företag.

En nyligen studie av University of Phoenix, polling 1 600 vuxna under 30 års ålder, fann att 63% av befolkningen i deras 20-talet antingen äger sin egen verksamhet eller vill inom en snar framtid. Av dem som inte redan är entreprenörer, 55% identifieras som vill vara, en dag.

Så, hur gör de av oss, oavsett ålder, som vill vara förvärvsarbetande egenföretagare gå om att komma igång med våra karriärer som entreprenörer? Tja, väljer att starta en frilans företag är en av de mest genomförbara, realistiska och uppnåeliga sida företag du kan börja samtidigt som du håller ditt dagliga jobb.

Vi har alla räkningar som måste betalas och kostnader som inte bara magiskt gå iväg över natten när vi beslutar att jaga våra drömmar. Att välja att bli entreprenör kommer med stort ansvar.

Jag rekommenderar att läsa detta inlägg hela vägen från topp till botten, men om du föredrar att hoppa runt, här är en hyperlänkad innehållsförteckning som tar dig direkt till varje skede av hur man börjar frilansande.