Doona Babyskydd/Sulky

Doona är en bilbarnstol och sulkys i ett system, och det är Saxtons främsta rekommendation. “Det är en bilstol med hjul och jag kunde inte sluta använda den”, säger hon. “Det är så bekvämt. Bokstavligen du bara lyfta den ur bilen, och du behöver inte ens ställa den på marken.

Hjulen släpper bara och sedan landar den som barnvagn.”Mitchell håller med:” Doona är den enklaste sulkyn att resa med som en nyfödd vårdspecialist.”Liksom Tenety, som älskar det för sin” lätt in-och-ut av bilar och tåg” och det faktum att “det verkligen kollapsar ner från en sulky till spädbarn bilbarnstol, och tillbaka igen, med lätthet.

“Hon tillägger att hon finner det särskilt användbart som en mamma med flera små barn. “Att bara ha en bit att ställa in minskar den tid jag spenderar för att få barn in och ut ur bilar, och det är särskilt användbart i farliga parkeringsplatser”, säger Tenety. Saxton noterar att det inte är ett långsiktigt sulkys alternativ, eftersom dess viktgräns går upp till 35 pund.

Doona var också strateg Frilans redaktör Jessica Silvester val när hennes barn var ung. Hon säger att på grund av sin storlek, “du kan trycka den med en arm, ta skarpa svängar, Sänka styret för att göra det ännu mer kompakt och parkera den bredvid dig i en Cobble Hill restaurang där Uppababy aldrig skulle passa. Aldrig har det varit lättare att få en nyfödd till en Uber.”

Källa: Snorbilligt.se