Dagen innan ett skolparty

Plocka upp hyror och blommor
Samla dina beställningar och se till att allt är klart för den stora dagen på skolparty.

Handla för sista minuten-artiklar
Glömt något, eller insåg du behöver några extra objekt i sista stund? Nu har du chansen att köpa dem!

Ladda din kamera
Tänk dig att inte kunna fånga de bästa ögonblicken i ditt party! Att ladda kameran helt dagen innan kommer att se till att detta inte händer på ett skolparty.

Kontrollera ditt partyprogram och checklista för att binda upp eventuella lösa ändar
Festplanering är en lång process och vissa saker kan naturligtvis missas på vägen. Dubbelkolla din lista och slutför alla små uppgifter som kan vara kvar på skolparty.

På dagen:
Starta festen innan den riktiga skolpartyt börjar
Om du är i kontakt med dina gäster på sociala medier kan det vara trevligt att meddela dem på morgonen på festen med några tips i sista minuten, t.ex. väderuppdateringar. Påminn dem också om detaljerna i ditt party och försök skapa lite spänning genom att ge några teasers och uppmuntra dem att få sin bästa attityd på skolparty.

Dekorera skolpartyt
Det är dags att låta din inre inredningsarkitekt gå vild! Placera blomsterarrangemang och sätt upp belysningen, borden, serveringsområdena och dansgolvet. Kom ihåg att inte blåsa upp ballonger förrän 1-2 timmar före ditt skolparty evenemang!

Köa upp din musik
Dubbelkolla att din spellista står i kö och genomföra ljudkontroller för att undvika besvärliga tidiga tystnader.

Välkomna dina gäster!
Kom ihåg att du också är här för att festa! Välkomna dina gäster med ett leende och entusiasm för att sätta tonen för resten av natten.

Anslut olika personer i samma rum
Försök att ansluta gäster som inte har träffats tidigare genom att introducera dem genom intressen de har gemensamt. Om du gör detta tidigt kommer det att skapa en avslappnad atmosfär där alla känner att de känner alla andra.

Koppla av och njut
Så länge du är organiserad tidigare borde det inte finnas många problem som uppstår under festen, så försök att koppla av och njuta av det själv. Om dina gäster ser att du är överväldigad kan detta smitta av dem och tråkiga atmosfären. Om du har råd med det är det alltid möjligt att lämna det till proffsen och anställa en festpromotor också. Kom bara ihåg att din huvudprioritet är att du och dina gäster ska vara lyckliga och njuta av natten till skolpartyt!